FEN ŠUI teorija un prakse - 26 Martā 2009 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Otrdiena
19.03.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2009 » Marts » 26 » FEN ŠUI teorija un prakse
FEN ŠUI teorija un prakse
09:09
Fen Šui meistari mums māca, ka eksistē trīs veidu veiksmes:

               Pirmā - debesu veiksme vai karma, kuru cilvēks ir nopelnījis iepriekšējās dzīvēs. Tā nosaka cilvēka dzimšanas vietu un apstākļus. Pastāv uzskats, ka šo veiksmes veidu izmainīt nav iespējams.

               Otrā - zemes veiksme vai Fen Šui. Šīs mācības likumu zināšana rada labvēlīgus apstākļus dzīvei šeit, uz zemes, sekmē prieka un pārticības iegūšanu. Šo veiksmi iespējams mainīt uz labo pusi vai pastiprināt.

              Trešā - cilvēciskā veiksme. Šo veiksmes veidu ietekmē izglītība, cilvēka tiekšanās uz pilnību un sevis realizēšanu, veselīgs dzīves veids un pozitīva domāšana. Šī veiksme pastiprinās tiem cilvēkiem, kuri nemitīgi ar sevi strādā, mācās, attīstās, tiecas pēc jaunā. Jo vairāk Jūs strādājat ar savas cilvēciskās veiksmes nostiprināšanu, jo labāki ir Jūsu panākumi Fen Šui pielietošanā. Jums pat rodas reālas iespējas izmainīt savu karmu uz labo pusi!

              Māja par saviem iemītniekiem var daudz ko pastāstīt. Un, kā likums, pēc tā, kādā stāvoklī atrodas māja, patiešām var uzstādīt „diagnozi" pašam tās saimniekam.


              Piemēram, mēdz būt mājas - oāzes, īstas gaismas, harmonijas un daiļuma salas mūsdienu pasaules kņadas un haosa vidū. Visi šīs mājas iemītnieki parasti ir ļoti gaiši un laimīgi cilvēki. Viņi reti slimo un nejūt mīlestības, panākumu un naudas trūkumu. Bet drūmās, tumšās un nolaistās mājās cilvēku dzīve nebūt nav salda. Bieži vien šādu māju iemītniekiem ir skumjas acis un depresija, jo viņi cieš neizdevušās personīgās dzīves un finansiālo problēmu dēļ. „Laimīgā mājā - laimīgi cilvēki", vēsta ķīniešu paruna, un tas tiešām tā arī ir!

             Taču man Jūs jābrīdina: sākotnēji bieži vien zināšanas izrādās nepietiekamas un Fen Šui iesācēja darbības rezultāts, nepareizi rīkojoties, var būt pavisam ne tāds, kāds ticis gaidīts. Dažkārt pat pretējs! Tad cilvēks nonāk pie slēdziena, ka Fen Šui nestrādā, vai, vēl sliktāk, nolemj, ka viņa situācijā nekas nav maināms. Mani mīļie! Fen Šui patiešām strādā un nav tādas situācijas, kurai tas nevarētu palīdzēt. Ja pēc ieteikto pasākumu veikšanas iegūtais rezultāts nu nekādi nesaistās ar Jūsu priekšstatiem par laimi, tad - vai nu Jūs esat izdarījis kaut ko neatbilstoši Fen Šui principiem, vai arī tieši šai brīdī Jums tiek attīrīts ceļš! Izmisumam nav vietas!


            Esiet atvērti pārmaiņām, uzņemiet dzīvi vieglāk un priecīgāk! Uzticieties Visuma radošajiem spēkiem un ļaujiet tiem sniegt Jums kaut ko jaunu! Esiet pārliecināti par laimīgu nobeigumu, un tad Jums izdosies! Sāciet nodarboties ar Fen Šui atslābinoties, ar patiku un pārliecību par rezultātu, un Jūs ātri vien gūsiet panākumus šīs brīnišķīgās harmonijas mācības pielietošanā!
Kategorija: Neparastais | Skatījumu skaits: 1528 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/10 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Marts 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024