Lielbritānijas Aizsardzības ministrija publicējusi kārtējos dokumentus par kontaktiem ar NLO - 3 Aprīlī 2009 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Piektdiena
26.04.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2009 » Aprīlis » 3 » Lielbritānijas Aizsardzības ministrija publicējusi kārtējos dokumentus par kontaktiem ar NLO
Lielbritānijas Aizsardzības ministrija publicējusi kārtējos dokumentus par kontaktiem ar NLO
00:20
1990. gada novembrī sešu Lielbritānijas Gaisa kara spēku lidmašīnu „Tornado” apkalpes paziņoja, ka redzējušas „gigantisku NLO”, kurš apdzinis lidmašīnas to lidojuma laikā pāri Vācijai. Iznīcinātāju piloti nolēma, ka redzējuši slepenas amerikāņu lidmašīnas, kura nav saskatāma radaros, izmēģinājumu. Vēlāk noskaidrojās, ka NLO bija padomju raķetes, kura tikko nogādājusi orbītā pavadoni, degošas atliekas. Savukārt 1993. gada 31. martā virknes militārpersonu ziņojumos tika ietverta informācija par virs dienvidrietumu Anglijas redzētu pārvietojošos uguņu virkni. Vēlāk noskaidrojās, ka aculiecinieki redzējuši Krievijas „Kosmoss” sērijas pavadoņa kritiena pēdas.
Presē tāpat regulāri lasāma informācija, ka sākot ar 1980. gadiem britu armijas lidmašīnas vairakkārt mēģinājušas notriekt NLO virs valsts teritorijas. Kara aviācija uzbruka nevis visiem NLO, bet gan tikai tiem, no kuriem varēja rasties draudi. Praktiski visos gadījumos lēmumu par uzbrukumu pieņēma pilots, taču nevienu NLO notriekt britiem tā arī nav izdevies.
Vairākiem kontaktiem ar NLO, par kuriem minēts publicētajos dokumentos, līdz šim nav rasts izskaidrojums. Pie tādiem 20 gadus veca ziņa par sievieti, kura redzējusi cilvēku, kas dēvējis sevi par citplanētieti. Pēc sievietes vārdiem, svešinieks pastāstīja, ka ieradies no planētas, kas ir līdzīga Zemei. Saskaņā ar tās apgalvojumiem, svešais tāpat paziņojis, ka ieradās ar draudzīgiem mērķiem un ka apļi labības laukos radušies, nosēžoties viņa lidaparātam. Svešinieks sarunājās ar viņu, apgalvoja Lielbritānijas iedzīvotāja, jo uzskatījis par nepieciešamu un svarīgu nodibināt kontaktus ar Zemes iedzīvotājiem, kaut arī viņam esot aizliegts to darīt. Kad sieviete, kura vārds ziņojumā netiek minēts, devusies mājup, viņa aiz muguras izdzirdējusi skaļu dūkoņu un, atskatoties, redzējusi milzīgu NLO, kurš pacēlies no lauku un strauji pazudis skatienam.
Dokumentā, kas, balstoties uz šīm liecībām, sastādīts Sufoklas grāfistes aviobāzē un nosūtīts Norfolkas policijai un Aizsardzības ministrijai, šī informācija klasisficēta kā „diezgan neparasta”, piebilst BBC. Dokuments tāpat pieminēts, ka sievietei nedz pirms, nedz pēc tam „nav bijuši raksturīgi neargumentēti paziņojumi”. Tāpat nav rasts izskaidrojums arī NLO, kuru 1992. gadā redzēja Hītrovas lidostas dispečeri. Šis objekts pēc formas līdzinājās bumerangam un strauji pazuda rīta saules staros.
Kategorija: Varētu interesēt | Skatījumu skaits: 1465 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/15 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Aprīlis 2009  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024