2012.gadā ar pasauli nenieka neatgadīsies – NASA zinātnieki atspēko apokalipses teorijas - 23 Septembrī 2010 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Sestdiena
20.04.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2010 » Septembris » 23 » 2012.gadā ar pasauli nenieka neatgadīsies – NASA zinātnieki atspēko apokalipses teorijas
2012.gadā ar pasauli nenieka neatgadīsies – NASA zinātnieki atspēko apokalipses teorijas
12:52
Pēc viena no zinātniekiem, kas strādā NASA, daktera Devida Morrisona (Dr David Morrison) vārdiem, uz informatīva dienesta adresi «Ask an Astrobiologist» atnāca vairāk kā tūkstotis elektronisku vēstuļu ar izjautāšanām par gaidāmo 2012.gadā. Pantā, ko nopublicēja Tihookeanskim Astronomiska Sabiedrība (Astronomical Society of thr Pacific), dakteris Morrison mēģināja dot traktējumu gaismas beigu atšķirīgām versijām, kuri, tā vai citādi, attiecas pret 2012.gadu.
Droši vien, šodien ir grūti atrast cilvēku, kas nedzirdēja par Majja un viņa saiknes kalendāru ar galeniski gaismas. Avotu,  atsaucošos uz to, ka majja kalendārs noslēdzas 2012 ar gadu, daudzums, kuri eksistē tīklā, diezgan Veliko. Dakteris Morrison apgalvo, ka sasiet pašu faktu tā, ka tas vai cits kalendārs pieiet uz beigām ar galeniski gaismas – tālu ne pati saprātīgākā ideja. Tā, kalendārs, kurš lietojam mēs, pieiet uz beigām ikgadējs, 31.decembrī.Kalendāra nobeigums var būt saistīts ar noteikta astronomiska cikla nobeigumu, ka, īsti, un atspoguļots majja kalendārā.
Ar citu iemeslu padiskutēt par tēmu gaismas beigu ierodas kādas Nensi Lider, saskaņā ar kuru apgalvojumi, Zeme sadursies ar Nibiru planētu, kuras orbīta krustojas ar mūsējas planētas orbītu. Pie tam pati Nibiru vai neatvērta mācīts, vai fakts tās eksistenci slēpj no varas ļaužu vairākuma. Šā redzes viedokļa piekritēji nepieņem uzmanībā tūkstoti astronomu pa visu pasauli, to skaitā arī astronomov-ljubitelej,to skaitā arī astronomov-ljubitelej, kuri uzh precīzi pamanīja tādu masīvu objektu kā planētu, vēl jo vairāk, ja tās orbīta ir pietuvināta vai krustojas ar zemnoj.
Доктор Дэвид Моррисон намерен уменьшить опасения людей, касательно предсказаний конца света, и, в частности, предсказаний Нострадамуса
Bez tam, iepriekšējās gaismas beigas sasien ar Nostradamusa pareģojumiem, it kā pieminējuša šo datumu. Sakarā ar to, ir vērts atzīmēt, ka atbalstoši šo versiju avoti neatsaucas uz orģinālu, bet tikai atreferē baumas. Ir Galēji augsta varbūtība tas, ka rakstisku liecību par gaismas beigu pareģojuma ar Nostradamusom faktu uz 2012.gadu, var neeksistēt.Bet pat pieminēšanu eksistences gadījumā par gaismas beigām 2012.gadā Nostradamusa orģināltekstos, svarīgs neaizmirst par to, ka precizitātes un viņa pravietojumu pareizuma ticami pierādījumi tāpat neeksistē.
Diezgan zanimatel'nim ir pieņēmums par to, ka planētu parādes, kuras gaitā Mlechnogo Ceļa atšķirīgas planētas uz neilgu laiku nostāsies vienā līnijā dēļ, gravitāciju Zemes tīrums tiks pārkāpts tik, ka mūsēja planēta sāks griezties pretvirzienā. Savējā pantā Dakteris Morrison uzsver šīs versijas absurdismu, kas atsaucas uz procesiem, kas principā skaitās nevozmozhnimi.Zeme nekad agrāk nemainīja savējās griešanas virzienu, vēl jo vairāk, nav nekādu pierādījumu tā, ka tas var notikt zem iedarbības iepriekšminētā faktoru. Neskatoties uz to, ka nenozīmīgas izmaiņas zemnoj ass magnētu aktivitātē patiešām notiek katri 400000 gadus, līdz nākamajam tādu izmaiņu projdut tūkstošgades.Bez tam, tamlīdzīgi procesi līdz šim nenesa kaitējumu planētai, un tātad, apgalvot, ka tie kļūs ar Zemes bojāejas cēloni nākošreiz, tēlojas daži neobosnovannim.
Dakteris Morrison tāpat atzīmē, ka uzmanības sabiedrībai pats fakts pie šā datuma tiek izmantots kā saņemšanas līdzeklis ieradās. Piemēram, daudzi kino amatieri gaida filmas iziešanu nomā «2012». Zināma ir tāpat pseidozinātņu saitu eksistence, kas ir veltīti šim tematam. Tā, uz viena no internet-resursov, apmeklētājiem piedāvā pouchastvovat' loterijā, kuras uzvarētāji it kā piedzīvos gaismas beigas.Nevienam nav noslēpums, ka uz temata, kurš ir populārs plašu mass sabiedrības starpā, var nopelnīt. Problēma, kuras aktualitāti uzsver dakteris Morrison, tajā, ka dezinformācijas pārpilnības dēļ daudzi ļaudis ar opaskoj attiecas pret parādībām, kas agrāk izsauca tiem interesi. Tā, melni caurumi, saules magnētu aktivitāte un pārējie  procesi ir aplūkojami pirmkārt kā bīstamības avoti, kas var ar negatīvu tēlu teikties uz to studēšanas.

Avots: ufo.ck.ua
Kategorija: Varētu interesēt | Skatījumu skaits: 1746 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/16 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Septembris 2010  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024