Nākotnes jeb Indigo bērni - 25 Februārī 2010 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Sestdiena
27.04.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2010 » Februāris » 25 » Nākotnes jeb Indigo bērni
Nākotnes jeb Indigo bērni
09:21

Dažādu valstu zinātnieki, cenšoties izpētīt par neparastiem dēvētos bērnus, atklāja, ka šo bērnu ķermeņa elektromagnētisko vibrāciju diapazons krasi atšķiras no vispārpieņemtajiem rādītājiem — tas ir 3 222 000–11 350 000 herci, vismaz divas reizes vairāk nekā «normālam» cilvēkam. Arī ģenētiķi piedzīvoja pārsteigumi. Cilvēka DNS molekulā ir 64 kodoni jeb ģenētiskās informācijas vienības. Parasti «darbojas» tikai 20 kodoni, pārējie ir inerti. «Neparastajiem» bērniem ir 32 un vairāk aktīvās informācijas vienības. Turklāt, ja kādreiz intelekta koeficients 130 bija sastopams vienam cilvēkbērnam no desmit tūkstošiem, jaunā laikmeta bērniem tas nav nekas īpašs.

Uzmanības vērts ir fakts par zēnu, kurš piedzimstot bija HIV pozitīvs un neparastā veidā pats izārstējās — tā 1995. gada aprīlī rakstīja žurnāls «Science News». Par pētījuma norisi ziņoja arī medicīnas žurnāls «New England Journal of Medicine»: «Vīruss nebija vienkārši aizmidzis bērna ķermenī, lai gaidītu kādu ārējo stimulu un aktivizētos, tas bija pilnībā izskausts.» Pētījumā, kurš tika publicēts žurnālā «Science News», teikts, ka apmēram 1% iedzīvotāju ir attīstījuši ģenētiskas mutācijas, kas viņus padarījušas spējīgus pretoties HIV infekcijai.

Tieši ar ģenētiskajām mutācijām var izskaidrot arī «neparasto» bērnu dažādās unikālās spējas — piemēram, spējas telekinētiski pārvietot priekšmetus, paredzēt nākotni, redzēt neparastas būtnes, kā arī telepātijas spējas. Daži piemēri par šādu bērnu spējām ir patiesi fantastiski. Piemēram, apraksts par sešus gadus vecu ķīniešu meitenīti, kas lielas auditorijas priekšā ar rokas mājienu lika uzziedēt 1000 rožu pumpuriem

Pasaulē plaši pazīstama psiholoģes un bioenerģētiķes Nensijas Annas Teipas grāmata «Savas dzīves izprašana caur krāsām». Autore klasificē cilvēku īpašības un uzvedības modeļus, pievēršot uzmanību to saistībai ar cilvēka elektromagnētiskā lauka jeb auras krāsām. Grāmata ir ilgstošu gadu un novērojumu sakopojums. Nensija Anna Teipa bija pirmā, kura ievēroja, ka vairākumam pēc 1980. gada dzimušajiem bērniem elektromagnētiskajā laukā jeb aurā saskatāma neparasta zila krāsa — indigo. Tā radās termins indigo bērni, kas tagad pazīstams visā pasaulē.

«Vispopulārākais nosaukums patiešām ir indigo bērni,» stāsta Aelita Folkmane. «Taču starptautiskajā apritē «neparastie» bērni tiek saukti arī par kristāliskās vibrācijas bērniem, zvaigžņu bērniem, gadu tūkstošu mijas jeb zelta laikmeta bērniem. Tomēr visprecīzāk būtu šos bērnus dēvēt par jaunā laikmeta bērniem. Visbiežāk viņi ir senākas, pieredzējušākas dvēseles, kuru misija ir inkarnēties pasaulē un palīdzēt tai izkļūt no krīzes situācijas un sagatavot cilvēci pārejai uz sesto rasi. Zeme atrodas ļoti nozīmīgā, izšķirīgā punktā — tā vairs nevar dzīvot pa vecam.

Indigo bērni vēl nav sestā rase, bet gan nākotnes emisāri vai priekšvēstneši jaunajam laikam. Zinātne jau ir pierādījusi, ka visas parādības var izskaidrot kā apziņu, enerģiju, informāciju un to mijiedarbību. Kosmisko procesu rezultātā Zemes enerģētiskā vibrācija strauji paaugstinās, tai ir liela ietekme uz visu cilvēku apziņu, kurai ir jāmainās līdzi. Bērniem, kas jau dzimst, sagatavoti Zemes stāvoklim, kāds tas būs tikai nākotnē, ir īpaša misija — pagriezt cilvēces attīstību no deģenerācijas uz evolūciju. Viņi ir gatavi laikam, kad ekstrasensorās spējas tiks uzskatītas par dabisku dzīves faktu un telepātiskā komunikācija būs ikdienas norma.

Viņi jau tagad apzinās, ka informācijas iegūšanai nav jāvēršas pie kādiem ārējiem avotiem. Tā ir atrodama sevī pašā, kaut gan dominējošā pasaules izpratne vēl joprojām balstās uz materiālistiskajiem likumiem, kuros nav mīlestības, izpratnes par garīgumu, Dievu, pašu cilvēku un viņa psihi. Tā sekas ir fiziskās slimības. Tā kā indigo bērniem ir ļoti spēcīga saikne ar augstāko būtību — dvēseli —, spēcīga pašapziņa un misijas izjūta, viņu būtības «laušana» var izvērsties par traumu, kas vēlāk var izpausties ne tikai fiziskās saslimšanās, bet daudz postošāk. Tā var būt narkotiku vai alkohola atkarība, kā arī depresijas, trauksmes izjūtas, nervu slimības un bieži vien — pašnāvība.»
Kategorija: Neparastais | Skatījumu skaits: 1559 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/11 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Februāris 2010  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024