Piecas nolādētas vietas - 4 Februārī 2010 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Piektdiena
19.04.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2010 » Februāris » 4 » Piecas nolādētas vietas
Piecas nolādētas vietas
16:44
Frejzerskoe kapsēta N'ju-vestminstere

Tā kā  jebkāda kapsēta, būtībā, ir tā vieta, kur ļaudis visbiežāk griežas pie usopshih dvēselēm, ne tik ļoti ir grūti paredzēt, ka kāds no tiem var atsaukties. Frejzerskoe kapsēta ir zināma tas, ka uz viņa nereti satiekas viens un tas pats rēgs – sieviete viktorianskih apģērbos, kas pastaigājas starp kapiem.
Daži neparasts fakts tēlojas tas, ka tas ir diezgan draudzīgs spoks: piemēram, dāma dažbrīd māj atvadām dzīvs, pametošs kapsētas teritoriju. Bez tam apmeklējušu tā ir vieta daudziem ļaudīm, radās neparasta fiziska izjūta, it kā no viegla grūdiena. Šīs jūtas radās, kad tie prohodili gar noteiktiem kapakmeņiem, kā dēļ radās iespaids, it kā nevidimie acij smaržas drusciņ pabiksta tos.

Restorāns «Princess Mary Victoria»

Daudzas kafejnīcas, klubi  un Britu Kolumbijas restorāni apmetas pavecās telpās. Ļoti bieži tas mājās, esoši personīgo stāstu; piemēram, daži no tiem dažu paaudžu laikā apdzīvojami ar vienas un tās pašas ģimenes pārstāvjiem. Bez tam, dažbrīd runa iet un pat ne par mājām. Piemēram, restorāns «Princess Mary Victoria» apmetas iekšpus veca pasažieru kuģa. Saskaņā ar baumām, kapteiņa sieva nolādēja kuģi, izbeidzot līdzi rulevoj ciršanā. Runā, no tām porām tās gars nepameš kuģi, pat neskatoties uz to, ka viņš sen neiet pa jūrām. Un tomēr, restorāna personālam nav nenieka pret viņu. Tie pat apgalvo, ka viņa dažbrīd mazgā un raskladivaet šķīvjus. No citas malas, spoks atgādā darba restorāna klapatas, atverot cepeškrāsns durvis vai pārliekot virtuvju utvar' uz savējo saskatīšanu.

Pamatskola ir pilsētā Flitvud

Pamatskolas ēkā, tāpat kā uz pilsētas ielām, pabieži novērojami atšķirīgas anomālijas dzimtes. Skolas durvis atveras un aizveras paši pa sevi, ļaudis sajūt uz sevis nevidimih būtību pieskārienu, bet vienā no dušas telpām tika atklātas dīvainas sfēras.  Bez tam, visur skolas ēkā atklājas auksti punkti (cold spots).Saskaņā ar apkopēja apgalvojumiem, boilerā dažbrīd var redzēt spoku. Daudzi lokāli uverenni iedzīvotāji ir tajā, ka skolā mājo garu vienu no skolotājiem. Bez tam, aiz robežām skolas var redzēt zēna rēgs baltā, kas rodas uz ceļa ceļmalas. Lokāli iedzīvotāji apgalvo, ka zēns kļuva ar ugunsgrēka upuri pārtikas veikalā.

Skaniskas un pārējās anomālijas ir Britu Kolumbijas pulka kārtojumā

Ēka, kurā apmetas Britu Kolumbijas pulks,  atrodas uz Betti strit (Beatty Street) Vankūverā. Skaniskas anomālijas, kuras ir novērojamas viņā, ietver sevī troksni, balsis un soļus, kas atviļņo no pagraba. Bez tam, liela skaita liecinieki redzēja patvaļīgu priekšmetu kustību: grāmatas bez vidimoj cēloņa krita no lāvām, bet gleznas un drapējumi sletali no sienām.Tāpat zināms, ka reiz ēdamistabas telpā tika pamanīts nezināma virsnieka rēgs. Skaitās, ka paranormālas aktivitātes plīkšķis iesākās drīz vien pēc darbu pabeigšanas pa ēkas atjaunošanu. Citu anomāliju skaitlī, ir pieminami auksti punkti, pieskāriena izjūtas, kā arī telefoni, kuri sāk zvanīt, pat ja tie nav pieslēgti pie tīkla

Hajkroft dienestmuiža ir Vankūverā

Šī grezna māja tika uzbūvēta politiķim un ģenerāļa Aleksandra Dunkana kara varonim Makreja (Alexander Duncan McRae). Pēc daudz gadu pēc viņa nāves, ģenerāli Makreja redzēja rashazhivajuschim pa māju pirmā pasaules kara laiku savējā kara formā. Bez tam ar viņu bija sieviete, domājams, viņa sieva.Otrā pasaules kara laikos dienestmuižu pārvērta hospitālī veterāniem. No tām porām, mājā varēja redzēt dažu zināmo veterānu rēgus, kā arī vecākās medmāsas rēgs. Bez tam, dienestmuižā bija vieta skaniskām anomālijām, un tieši ļaužu klaigas. Ēka tāpat ir zināma tas, ka viņā noņēma dažas skatuves priekš X-Files.

Avots: ufo.ck.ua
Kategorija: Neparastais | Skatījumu skaits: 1381 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/15 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Februāris 2010  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024