Sapņu nozīme dzīvē - 7 Decembrī 2009 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Piektdiena
29.03.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2009 » Decembris » 7 » Sapņu nozīme dzīvē
Sapņu nozīme dzīvē
13:05
  Katrs savu pasauli veidojam citādāk un arī līdzīgi. Ir simboli, kuri raksturīgi un saprotami tikai pašam sapņotājam. Tāpēc bieži intuitīvi jūtam sapņa nozīmi, kaut gan vārdos ne vienmēr varam to izteikt. Jānotic savai izjūtai, un jānotic tai.
Ja sapnis bijis spilgts un mēs to labi atceramies, tas liecina par nobriedušas personības risināt savas problēmas.

Ja sapņa ietekmē pamostamies, tas ir nopietns zemapziņas signāls – tā kliedz un dauzās pie apziņas durvīm, lai mums kaut ko svarīgu paziņotu. Šādai situācijai jāpievērš nopietna uzmanība.

Ja sapnis bijis nelāgs, jāmēģina ar apziņu atrast tam pozitīvu nobeigumu, un ar tādu domu iemigt. Ja sapnis nav bijis ļoti satraucošs, bet pamodinājis, tam jāpievērš nopietna uzmanība. Vislabāk to pierakstīt īpašā sapņu kladē, jo tas satur milzīgu informāciju par to, kas satrauc zemapziņu un apziņu. Galvenais tādos sapņos ir precīzas norādes, kas būtu darāms, lai dzīve ritētu vajadzīgajā virzienā.

Personīgās sapņu klades ir vērtīgākas par dienasgrāmatām, kaut gan tās lieliski papildina viena otru, jo tādā veidā var atrast dienas notikumu un sapņu sižeta paralēles.

Ja regulāri sev atņemam lielu miega daļu, varam iedzīvoties dažādās slimībās. Tās var būt gan neirozes, gan somatiskās (ķermeniskās) slimības. Tikpat postoši ir ilgu laiku lietot stipras miega zāles, jo tiek nomākts dabiskais sapņošanas cikliskums. Smadzenes nestrādā dabīgajā režīmā, un informācija vai nu tiek izkropļota, vai bloķēta. Tāpēc var rasties vesela virkne problēmu, kuras ir grūti atrisināt, ja netiek atjaunots dabiskais miega cikls.

Katram šis cikls ir individuāls. Iedalījums cīruļos un pūcēs veidojies pēc cilvēku bioritmu īpatnībām. Cīruļiem ir vieglāk agri pamosties no rīta un gulēt gribas iet ātrāk nekā pūcēm. Bet pūcēm agrie rīti sagādā lielu neapmierinātību un dienā ātri uzmācas nogurums. Tāpēc ir ļoti svarīgi zināt savu dabīgo bioritmu, un tad darbus plānot tā, lai tie tiktu pakļauti dabīgajam cilvēka ritmam. Tā ir iespēja ar minimālu spēka patēriņu iegūt maksimālu rezultātu.
Kategorija: Varētu interesēt | Skatījumu skaits: 1642 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/9 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Decembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024