Vinčesteru mājas noslēpums - 23 Septembrī 2010 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Ceturtdiena
25.04.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2010 » Septembris » 23 » Vinčesteru mājas noslēpums
Vinčesteru mājas noslēpums
12:54

Тайна дома Винчестеров

Šīs mīklas stāsts iesākās 1862.gadā, kad kāda Sara Lokvud Pardi kļuva ar Vil'jama Vinchestera sievu,  īpašnieka Winchester Repeating Arms Company – kompānijai, daudzlādiņu kuras šautenes, kā runā, lēma pilsoņkara iznākumu ASV.

Sekojot mediju padomam, atraitne ieguva lielu māju un viņa sāka atjaunot šo māju; darbu bija daudz, taču, lidz ar to vēl nācās  mierināt tumšos spēkus, viņai vajag nodrošināt ar mājokli katru dvēseli. Tādējādi iesākās viens no tā laika īpaši dīvainiem būvprojektiem.  Esot pārliecināta, ka līdz tam laikam, kamēr celtniecība neizbeigsies, viņai nenieka nedraud, Sāra noīrēja labākos sarkan koka namdarus, galdniekus un arhitektus, kā arī lielu akordstrādnieku daudzumu, pie tam pastāvīgi paplašināt un pārbūvēt savu māju.

Celtniecība neapstājās ne uz vienu dienu. Kad 1906.gadā notika zemestrīce un dažas istabas sagruva, gruvekļi nav pat kļuvuši jēdzīgi novākti – akordstrādnieki vienkārši turpināja būvēt virs nopostītās daļas mājas. Pati Sara uztvēra zemestrīci kā zīmi no tumšajiem spēkiem. Būvētāju brigādes turpināja darbu pār māju, kamēr Sara Vinchester nav nomirusi no vecuma 1922.gadā.

Старинная фотография дома Винчестеров

Vinčesteru māja ir vienīgā zināmā nolādētā māja, kas ir uzbūvēta tādēļ, kauču viņā dzīvoja spoki. Gadu laikā viņa eksistence viņā bija novērojama dažādu dīvainu parādību tāds liels daudzums, ka rēķināt pat to aptuveno daudzumu liekas neiespējami.

Daži tic, ka simti spoku arvien noklaiņo pa Vinčesteru mājas gaiteņiem. Konkrētāk, palaikam viņā var redzēt cilvēka darba apģērbā rēgs, kas nodarbojas ar remontu. Pie tam vēl, mājā dzirdams soļu skaņas, kā arī arveras un aizcērtas durvīm. Ar vēl vienu iereģistrēto fenomenu, ierodas auksti punkti – apgabali, kuros ir novērojams neizskadrojami temperatūras pazeminājumi.

Šodien Vinčesteru mājā ir 160 istabas. Piedevām pie neparastām parādībām, saista arī viņa arhitektūra, taču daudzie tās elementi ir paredzēti tādēļ, lai sapiņķētu spokus. Rezultātā, māja izskatās vairāk kā neparasti: viņa kāpnes, pamatvilcienos, sastāv no 13 pakāpēm, kas izbeidzas griestos, bet par otrā stāva durvīm var iziet vispār  ārā. Bez tam, blakus normāla izmēra durvīm var redzēt mazi – paredzēti maziem spokiem. Visumā, mājas interjers var daudz kur likties lidzigs Stivena Kinga filmai "Sarkanā roze"
Kategorija: Varētu interesēt | Skatījumu skaits: 1836 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/19 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Septembris 2010  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024