Ziemassvētku receptes - 30 Janvārī 2011 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Piektdiena
09.12.2016
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
 
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:// javascript://
Pavisam balsojuši: 125


Sākums » 2011 » Janvāris » 30 » Ziemassvētku receptes
Ziemassvētku receptes
14:25


Karstvīns

Karstvīns

 

6 porcijas

 

Sastāvdaļas
500 ml ūdens
4 melleņu tējas maisiņi
1 neliela kanēļa standziņa
1 anīsa zvaigzne
Sula no 1 apelsīna
Sula no 1 laima
75 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
350ml sarkanvīna

 

 

Uzvāra ūdeni. Ieliek tajā tējas maisiņus, kanēļa standziņu un anīsu. Ļauj ievilkties 5-6 minūtes, tad maisiņus un garšvielas izņem ārā. Iemaisa citrusaugļu sulu, sīrupu un vīnu. Dzērienu uzsilda, bet neļauj uzvārīties. Salej karstvīna glāzēs un pasniedz nekavējoties.

 


 

Ziemassvētku tēja ar vaniļu

Ziemassvētku tēja ar vaniļu

 

4 porcijas

 

Sastāvdaļas
500 ml ūdens
4 "Roiboos” tējas maisiņi
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
60 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
500 ml apelsīnu sulas

 

 

Uzvāra ūdeni un ieliek tajā tējas maisiņus. Atstāj ievilkties uz 5-6 minūtēm, tad maisiņus ņem ārā. Ieber vaniļas cukuru un niedru cukuru un maisa, līdz cukurs izšķīst. Pielej apelsīnu sulu un visu uzkarsē. Salej glāzēs un pasniedz nekavējoties.


 

Kafijas punšs

Kafijas punšs

   

Sastāvdaļas
2 olu dzeltenumi
60 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
200 ml stipras karstas kafijas
40 ml ruma (pēc izvēles)

 

 

Rumu ielej divās glāzēs. Olu dzeltenumus un sīrupu sakuļ pūkainās putās. Pielej kafiju. Ielej glāzēs un pasniedz nekavējoties.




 

Piparkūku kafija

Piparkūku kafija

 

4 glāzes

 

Sastāvdaļas 
4-8 gabaliņi Dansukker niedru graudu cukura
2 tējkarotes piparkūku garšvielu
400 g svaigi vārītas stipras kafijas
400 ml siltas šokolādes
200 g putukrējuma
2 sasmalcinātu piparkūku

 


Četrās glāzēs ielieciet cukura gabaliņus un garšvielas. Pielejiet kafiju un maisiet, līdz cukurs ir izkusis. Pievienojiet šokolādi. Katrā glāzē pievienojiet nedaudz putukrējuma un uzberiet piparkūku drupačas. Pasniedziet uzreiz pēc pagatavošanas.


 

Baltais Ziemassvētku punšs

Baltais Ziemassvētku punšs

 

8-10 glāzes


Sastāvdaļas
700 ml sausā baltvīna
100 ml džina
150 ml Dansukker nerafinēta pūdercukura
2 gabaliņi kaltēta ingvera
2 gabaliņi rūgtā apelsīna mizas
1 kanēļa standziņa


Sajauciet baltvīnu, pūdercukuru, ingveru, apelsīna mizu un kanēli un karsējiet šķidrumu uz lēnas uguns 5 minūtes. Pievienojiet džinu.




Karsts apelsīnu – ābolu punšs

Karsts apelsīnu – ābolu punšs

 

4 glāzes

 

Sastāvdaļas
500 ml ābolu sulas
4 ēdamkarotes Dansukker brūnā cukura
2 kanēļa standziņas
300 ml sarkano apelsīnu sulas
1 apelsīna miza, ieteicams izmantot sarkano apelsīnu

 


Katliņā samaisiet ābolu sulu ar brūno cukuru un kanēļa standziņām un karsējiet 5 minūtes, noslēdzot trauku ar vāku. Izņemiet kanēļa standziņas. Karstajam dzērienam pievienojiet apelsīnu sulu. Kārtīgi nomazgājiet apelsīnu un sagrieziet to šķēlītēs, kuras vēlāk sagrieziet gabaliņos. Ielieciet dažus apelsīna gabaliņus katrā glāzē un uzlejiet karsto dzērienu. Pasniedziet uzreiz pēc pagatavošanas.




Viskija liķieris

Viskija liķieris

 

Sastāvdaļas
400 g saldināta kondensētā piena
2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas
3 ēdamkarotes Dansukker glazūras pūdercukura ar šokolādes garšu
1 ēdamkarote Dansukker vaniļas cukura
300 ml saldā krējuma
350 ml viskija



Šim liķierim ir ierobežots derīguma termiņš, un tas jāizlieto nedēļas laikā. Lieliska piedeva pie kafijas tases pēc pusdienām saldā ēdiena vietā. Brīnišķīgi garšo, ja pasniedz ar ledu.

Sajauciet katlā saldo krējumu, vaniļas cukuru, glazūras pūdercukuru ar šokolādes garšu un šķīstošo kafiju un uzvāriet šo masu. Noņemiet katlu no uguns un ļaujiet maisījumam atdzist. Pievienojiet kondensēto pienu un viskiju. Ielejiet šķidrumu interesantā, tīrā pudelē. Glabājiet viskija liķieri ledusskapī.


 

Receptes

Kategorijas/Ziemassvētku/Ziemassvētku dzērieni



Stiprais zviedru dzēriens mumma
Drukāt recepti

Stiprais zviedru dzēriens mumma


Sastāvdaļas
600 ml heresa
6 gabaliņi Dansukker cukura
40 ml džina
1 tumšais alus
1 gaišais alus


Ielieciet cukura gabaliņus krūkā un pielejiet heresu. Maisiet, līdz cukurs ir izkusis. Pievienojiet gaišu un tumšo alu un džinu.
Kategorija: Jaunumi | Skatījumu skaits: 1069 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/11 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2016