Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Ceturtdiena
25.04.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Reģistrācija | Ieeja
Vietnes izvēlne

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2013 » Jūlijs » 20 » Kā pats saviem spēkiem izveidot dārzā strūklaku
Kā pats saviem spēkiem izveidot dārzā strūklaku
15:51


Dārza strūklaka – viens no veidiem kā savam piemājas dārzam piešķirt eleganci un radīt īpašu noskaņu. Dārza strūklakas izveidošana nebūt nav tik sarežģīta, kā varbūt pirmā brīdī var šķist. Arī strūklakas uzstādīšanai nav vajadzīgi nekādi profesionāli risinājumi, tāpēc šo darbu sava dārza iekšienē var veikt ikviens.

Dārza strūklakas ierīkošana

Lai ierīkotu strūklaku Tavi lielākie izdevumi būs ūdens sūkņa un sprauslas iegāde. Strūklakas sprauslas ir daudz un dažādu veidu, kuras ūdens šalti var pacet līdz pat 5m austumam.Tas ir atkarīgs no sūkņa jaudas un veida. Šajā pmacībā redzēsiet zemā tipa dārza strūklaku, kura vislabāk iederēsiem piemājas dārzā.

Pirms sākties pie darbiem, rūpīgi izvēlieties vietu, kur Jūsuprāt vislabāk varētu iedērēties dārza strūklaka. Ar lāpsu norociet zemes augšējo slāni apveida formā. Pēc tam centrā izrociet padziļinājumu apmēram 1.5m diametrā.

Pēc tam padziļinājuma vidū ievietojiet plastmasas tvertni un piepildiet to līdz malām ar ūdeni kā redzams attēlā. Vēlāk aizpildiet visas tukšās vietas ar smilti.










Plastmasas tvertnē ievietojiet ūdens sūkni un pārbaudiet, lai tas korekti darbotos un veiktu savas funkcijas. Tas ir šīs dārza strūklakas nozīmīgākais posms.

Noslēpiet/nomaskējiet pieejošo sūkņa barošanas elektrības vadu un apkārt tvertnei izvietojiet koka dēļus tā kā redzams attēlā. Turpinājumā noklājiet visu virsmu ar plēvi, izgriežot tikai caurumu sūknim. Visu pārējo akurāti un cieši nostrādājam. Topošās dārza strūklakas virsmu noklājam ar armatūras sietu – drošībai pret "iebrukšanu” un nejaušu uzkāpšanu.








Šobrīd vairs tikai paliek strūklakas vizuālā noformēšana, kurā Jūs varat brīvi izpausties. Parasti šāda veida dāza strūklakas dekorē ar gludiem akmeņiem un zaļajiem augiem. Jāvēro arī visa dārza kopaina, un tad jau katram gadījumam var piemērot savas idejas.




Un lūk šāds ir gala rezultāts – dārza strūklaka, kas priecēs ikvienu sava dārza mīļotāju.




Avots: http://www.pamaciba.lv/darza-struklaka-ideja-ka-to-izveidot-pasam/

Skatījumu skaits: 3117 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/13 |
Komentāru kopskaits: 0
Līdzīgi materiāli:
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Ziņu kalendārs
«  Jūlijs 2013  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0
Lietotāju nav...


Copyright MyCorp © 2024