NLO - 16 Februārī 2009 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Ceturtdiena
28.03.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2009 » Februāris » 16 » NLO
NLO
09:35

Atsauce uz senās Indijas, kas peld transportlīdzekļu nāk no senās Indijas avotiem, daudzi ir labi zināms, senās Indijas Epics, un ir burtiski simtiem no tiem. Lielākā daļa no tiem nav pat iztulkoti angļu valodā vēl no vecās sanskrita.

Pirms dažiem gadiem, Ķīnas atklāja dažas sanskrita dokumentu Lhasa, Tibeta un nosūtīja tos uz University of Chandrigarh jātulko. Dr Ruth Reyna no University nesen teica, ka dokumenti satur virzienos celtniecības starpzvaigžņu spaceships!

The Ramayana apraksta Vimana kā Divstāvu, cilindriskie lidaparātu ar portholes un dome. Tā esot ar ātrumu, vēja un deva tālāk a kolibri troksni. Senās Indijas teksti par Vimanas ir tik daudz. Seno indiešu wrote visu lidojumu rokasgrāmatas par kontroli attiecībā uz dažādiem Vimanas.Ancient manuskripts - Vimanas slepenie izbūves lidmašīnām, apraksta Vimanas kas nepārkāps, nevar samazināt, netiek aizdegties, un to nevar iznīcināt. Arī secret padarīt plaknēm nekustīgs, padarot plaknēm neredzams. dzirdes sarunas un citu skaņu in ienaidnieka lidmašīnas. The secret saņemšanas fotogrāfijas iekšpusē ienaidnieka lidmašīnas. Noslēpums, kā noskaidrot virzienā ienaidnieks plaknēm pieeju. The secret padarīt personām ienaidnieks plaknēm zaudēt apziņu. The secret iznīcināt ienaidnieka lidmašīnas.

Sanskrita teksti ir piepildīta ar atsaucēm uz Gods kas cīnījās cīņas in debesīs izmantojot Vimanas aprīkots ar ieročiem, kā nāvīga kā jebkurš varam izvietot šajās vairāk pārdomātas reizes. Ir passage, kas Ramayana kas skan: The Puspaka automašīna, kas līdzinās Sun un pieder manam brālim bija iesniegusi jaudīga Ravan;, ka gāzveida un excellent automašīnu iet visur pēc vēlēšanās .... ka automobiļu atgādina spilgti mākonis, kas debesīs. ".. un King [Rama] got, un lielisko automašīnu komandu no Raghira, pieauga pat augstāks atmosfērā. "Attiecībā Mahabharatra, senā Indijas poem milzīga garums, mēs uzzinātu, ka indivīds nosaukts Asura Maya bija Vimana mērīšanas divpadsmit cubits in apkārtmērs ar četriem strong riteņiem. The poem ir īsts zelta raktuves informāciju, kas attiecas uz konfliktiem starp dieviem, kas izšķir to atšķirības, acīmredzot, lietojot ieročus, kā lethal kā tie mēs spētu izvērst. Neatkarīgi no "degošs raķetēs", kas poem ieraksti izmantot citus nāvējošus ieročus. "Indra's Dart" darbojas ar apļveida "atstarotājs". Kad ieslēgta, tā radīja "shaft gaismas", kas, ja tās vērstas uz jebkura mērķa, tūlīt "patērē to ar savu varu."

Daudzi pētnieki par NLO mīkla tendence aizmirst ļoti svarīgs fakts. Kaut arī pieņemts, ka lielākā daļa, kas peld saucers ir ārvalstnieks, vai varbūt Governmental Military izcelsme, citu iespējamo izcelsmi UFOs ir senā Indijā un Atlantis. Ko mēs zinām par seno Indijas, kas peld transportlīdzekļu nāk no senās Indijas avotiem; rakstveida tekstus, kas ir ieradušies, lai mūs cauri gadsimtiem. Nav šaubu, ka lielākā daļa no šiem tekstiem ir autentisks; daudzi ir labi zināms, senās Indijas Epics sevi, un ir burtiski simtiem no tiem. Lielākā daļa no tiem nav pat iztulkoti angļu valodā vēl no vecās sanskrita.

Indijas Emperor Ashoka uzsāka "Secret Society of deviņām Unknown Men": liela Indijas zinātnieki, kas bija vajadzēja katalogā daudzās zinātnes. Ashoka saglabājusi savu darbu slepeni, jo viņš bija bail, ka uzlabotas zinātnes jākataloģizē šo vīriešiem, izkauts no seniem Indijas avotiem, tiks izmantoti, lai ļauno, lai karš, kas Ashoka bija ļoti pret, kas ir konvertēta Budisms pēc defeating konkurējošo armija jo asiņainā cīņā. The "Nine Unknown Men" wrote pavisam deviņas grāmatas, iespējams, pa vienam. Grāmatu skaits bija "The Secrets of gravitācija!" Šī grāmata, kas pazīstama vēsturniekiem, bet kas faktiski nav redzams, ko viņi risināti galvenokārt ar "gravitācijas kontroli." Tas ir iespējams vēl aptuveni kaut, ko tur noslēpums bibliotēka Indijā, Tibetā vai citur ( varbūt pat Ziemeļamerikā kaut). Viens noteikti var saprast Ashoka argumentācija, lai vēlētos, lai saglabātu šīs zināšanas noslēpums, pieņemot, ka tas pastāv. Ashoka arī tika informēti par postošo karu, izmantojot šādu progresīvu transportlīdzekļiem un citiem "futūristisks ieročus", kas bija iznīcināja seno Indijas "Rama Empire" vairāku tūkstošu gadu laikā. Dr Reyna teica, ka uz klāja šādu mašīnu, kas tika saukta par "Astras" ar tekstu, seno indiešu varēja nosūtīja atdalīšanās vīrieši uz jebkura planētas, saskaņā ar dokumentu, kas tiek uzskatīts par tūkstošiem gadu veci. The manuskripti bija arī teica atklāt noslēpumu "antima"; "griesti neredzamība" un "garima", "Kā kļūt par smagām kā kalnu svina." Protams, Indijas zinātnieki neņēma tekstu ļoti nopietni, bet pēc tam kļuva pozitīvi vērtība tos pēc Ķīnas paziņoja, ka viņi bija arī dažas daļas datus pētījumā ar kosmosu programmā! Šī bija viena no pirmajām reizēm, kad valsts uzņemšanai, kas pēta pret gravitāciju.

The manuskripti nav noteikti teikt, ka interplanetary ceļojumu bija kādreiz, bet nav pieminēts par visām lietām, plānotais brauciens uz Mēness, lai gan nav skaidrs, vai šis ceļojums ir faktiski veikts. Tomēr viens no lielo Indijas epics, tad Ramayana, tas ir ļoti detalizēts stāsts, kas tai par ceļojumu uz Mēness ir Vihmana (jeb "Astra"), un faktiski detaļas kaujas uz Mēness ar "Asvin" (vai Atlantean ") dirižablis. Šis ir tikai neliels bit jaunākās pierādījumi par anti-gravitācijas un kosmosa tehnoloģijas, ko izmanto indiešu. , Lai tiešām saprastu tehnoloģija, mums ir iet daudz tālāk atpakaļ laikā. The socalled "Rama Empire" Ziemeļu Indijas un Pakistānas izstrādājusi vismaz piecpadsmit tūkstoš gadiem par Indijas subkontinentā un bija tauta daudzu lielu, sarežģītu pilsētās, no kuriem daudzi joprojām ir rodams tuksnešiem Pakistānas, ziemeļu un western India. Rama pastāvējusi, acīmredzot, līdztekus Atlantean civilizācijas ir vidējā Atlantijas okeānā, un nolēma ar "pārdomātas Priest-Kings", kuri reglamentē pilsētām. Septiņi vislielāko galvaspilsētām Rama bija zināms klasiskajā Hindu tekstu, The Seven Rishi Pilsētas Saskaņā ar seno Indijas tekstus, cilvēkiem bija, kas peld mašīnas, kas tika saukta par "Vimanas."

Šķiet, nav šaubu, ka Vimanas bija powered by sava veida "anti-smaguma." Vimanas pacēlās vertikāli, un bija spējīgi svārstības bija jo debesis, piemēram, mūsdienu helikoptera vai dirižablis. Bharadvajy ar Wise attiecas uz ne mazāk kā septiņdesmit iestādēm un 10 eksperti lidmašīnai senatne. Šie avoti tagad ir zaudēta.

Vimanas tika turēti a Vimana Griha, sava veida pakaramais, un reizēm bija tādu, ko piedzen ar dzeltenīgi balts šķidrums, un dažreiz ar kāda veida dzīvsudraba savienojumu, gan rakstnieki, šķiet sajaukt šo jautājumu. Ir ļoti iespējams, ka vēlāk rakstnieki par Vimanas, rakstīja kā novērotājiem un no iepriekšējām tekstus, un ir saprotams sajaukt uz principu par savu dzinējspēku. The "dzeltenīgi balts šķidrums" izklausās suspiciously piemēram, benzīns, un, iespējams, Vimanas bija skaitu dažādu piedziņas avotiem, tostarp dzinēji, un pat "impulsa reaktīvām" motoriem. Ir interesanti atzīmēt, ka nacisti izstrādājis pirmo praktisko Impulsa reaktīvie dzinēji to V-8 raķešu "buzz bumbas." Hitlera un nacistu darbinieki bija īpaši interesē seno Indiju un Tibetu un nosūtīja ekspedīcijām gan šīs vietas gadā, sākot ar 30's, lai savāktu nesaprotams pierādījumu, ka viņi ir, un, iespējams, tas bija no šiem cilvēkiem, ka nacisti ieguva savu zinātnisko informāciju!

Saskaņā ar Dronaparva, kas ir daļa no Mahabarata, un Ramayana, viens Vimana aprakstīts bija formas, piemēram, jomās, un dzimis gar lielos ātrums uz vareno vēja radītās dzīvsudrabu. Tā pārvieto kā NLO, kas up, lejup, atpakaļ un uz priekšu, kā izmēģinājuma vēlēšanās. Citā Indijas avota, Samar, Vimanas bija "dzelzs mašīnas, labi veidots un vienmērīgai, ar atbild par dzīvsudrabu, shot no atpakaļ formā, rēkšana liesmas." Vēl viens darbs sauc par Samaranganasutradhara apraksta transportlīdzekļiem jāsaliek. Ir iespējams, ka dzīvsudrabu did ir kaut ko darīt ar dzinēju, vai vairāk, iespējams, ar vadības sistēmu. Curiously, Padomju zinātnieki ir atklājuši to, ko viņi zvans "ageold instruments, ko izmanto navigācijas kosmiskā transportlīdzekļi" ir alas, kas Turkestan un Gobi tuksnesī. The "ierīces" ir puslodes priekšmeti no stikla vai porcelāna, kas beidzas ar konusa ar pilienu dzīvsudraba iekšā. Ir skaidrs, ka seno indiešu esot aptuveni šajos transportlīdzekļos, visas Asia, lai Atlantis iespējams, un pat, šķiet, to South America.

Writing atrodama Mohenjodaro Pakistānā (pieņemts, ka viens no "Seven Rishi pilsētās, Rama Empire"), un vēl undeciphered, arī tika atrasts tikai vienā vietā pasaulē: Easter Island! Rakstveidā Easter Island, sauc RongoRongo rakstiski, ir arī undeciphered, un ir uncannily līdzīgs Mohenjodaro skriptu. Was Easter Island gaisa bāzi par Rama Empire's Vimana maršruts? The Vedas, senā Hindu poēmas, domājams, ir vecākā no visiem Indijas tekstiem, aprakstīt Vimanas dažādas formas un izmēri: ar "ahnihotravimana" ar diviem dzinējiem, the "ziloņu-vimana" ar vairākiem dzinējiem, un cita veida nosaukta pēc tam, kad dzenis, ibiss un citiem dzīvniekiem. Diemžēl, Vimanas tāpat kā lielākajā daļā zinātnes atklājumi, tika galu galā, ko izmanto kara. Atlanteans izmanto to, kas peld mašīnas, "Vailixi," līdzīga tipa lidmašīnas, burtiski mēģināt pakļaut pasaulē, šķiet, ja Indijas tekstiem ir ticēja. The Atlanteans, kas pazīstams kā "Asvins" in Indijas rakstiem, bija acīmredzami vēl uzlabotas tehnoloģiski nekā indiešu, un, protams, ir daudz kara Līdzīgas temperamentam.

Lai gan seno teksti par Atlantean Vailixi ir zināms, ka pastāv, kāda informācija ir samazinājies līdz nesaprotams, "slepens" avotiem, kas apraksta to, kas peld machines. Līdzīgi, ja ne identisks Vimanas, Vailixi parasti bija "cigāru formas" un, ka tā spēj manevrēšanas zemūdens kā arī atmosfērā vai pat kosmosā. Citiem transportlīdzekļiem, piemēram, Vimanas, tika apakštase formas, un tas varētu acīmredzot arī jāiegremdē. Saskaņā ar Eklal Kueshana, autors "The Ultimate Frontier, ka" rakstu viņš wrote in 1966: Vailixi pirmo reizi tika izstrādātas Atlantis 20000 gadiem, un visbiežāk izmantotās ir "apakštase formas vispārēji trapecveida šķērsgriezumu ar trim puslodes motora pākstīm par apakšpuses. Tie izmanto mehāniskās antigravity ierīci vada motoriem jaunattīstības aptuveni 80000 jauda.

The Ramayana, Mahabarata un citiem dokumentiem, runāt par pretīgs kara, kas notika dažas desmit vai divpadsmit tūkstoši gadus atpakaļ starp Atlantis un Rama izmantojot iznīcināšanas ieroči, ka nevar iedomāties, ko lasītāji līdz brīdim, kad otrajā pusē, šajā gadsimtā. Senais Mahabharata, kas ir viens no avotiem Vimanas, tālāk pateikt awesome destructiveness no kara: "... (ieroci bija) vienu projectilecharged visu varu centrā. An baltkvēles slejā dūmu un liesmu kā spilgti kā tūkstoš suns pieauga visās tās Splendor. An iron zibens spēriens, a gigantisku kurjera nāves, kas samazināts līdz pelni visu rasi no Vrishnis un Andhakas. The corpses bija tik nodedzinātas, lai tas ir slikti. Matiem un nagiem samazinājās laikā; keramikas izputējis bez acīmredzama iemesla dēļ, un putni griezt white .... pēc dažām stundām visiem pārtikas produktiem, bija inficēti .... izvairīties no šī ugunsgrēka, karavīru threw sevi plūsmas mazgāšanu sevi un to aprīkojums ... "

Šķiet, ka Mahabharata ir aprakstot atomu karš! Atsauces kā šis viens nav izolētas, bet cīņas, izmantojot fantastic masīvs ieroču un lidaparātos ir kopēji visās episkā Indian books. Viens pat apraksta Vimana-Vailix kaujas uz Mēness! Iepriekš sadaļā ļoti precīzi apraksta to, kas atomu sprādziens varētu izskatīsies un sekas radioaktivitātes uz iedzīvotājiem. Jumping vērā ūdens ir vienīgais atelpu. Kad Rishi pilsēta Mohenjodaro bija izraktajām ar arheologu, kas pagājušā gadsimta, viņi konstatēja, skeletons tikai atrodas uz ielas, daži no tiem saimniecībā rokas, kā tad, ja dažas lielas liktenis bija pēkšņi pārņemti tiem. Šie skeletons ir vieni no radioaktīvo jebkad atrasts, par līdzvērtīgu konstatētajām Hirosima un Nagasaki. Ancient pilsētām, kuru ķieģeļu un stonewalls burtiski ir stiklveida, tas ir-kausēta kopā, var atrast Indijā, Īrijā, Skotijā, Francijā, Turcijā un citās vietās. Nav loģiski paskaidrojumu par vitrifikācija Akmens forts un pilsētās, izņemot no atomu blastu. Turklāt, pēc Mohenjo-daro, labi plānots pilsētas, kas uz grid, ar santehnikas sistēmas superior tiem, kurus izmanto Pakistānas un Indijas šodien, ielām tika pakaišiem ar "black graudos stikla." Šie globs stikla tika atklāts, kas māla podi, kas bija sakausētas ar intensīvu siltuma! Ar cataclysmic nogrimšanas of Atlantis un slaukot no Rama ar atomu ieročus, pasaule sabruka par "akmens laikmeta" no veida, kā arī mūsdienu vēstures akcentē dažus tūkstošus gadus vēlāk Tomēr, šķiet, ka ne visi Vimanas un Vailixi of Rama un Atlantis bija pagājis. Built ar iepriekšējo gadu tūkstošiem, un daudzi no tiem vēl joprojām tiek izmantoti, par ko liecina Ashoka's "Nine Unknown Men" un Lhasa roku. Tas slepeni sabiedrībām vai "Brotherhoods" ārkārtas "pārdomātas" cilvēkiem būtu konservēti šie izgudrojumi un zināšanas par zinātni, vēsturi, uc, nešķiet pārsteidzoši.

Daudzi labi pazīstama vēsturisko personages ieskaitot Jēzu, Buddha, Lao Tzu, Confucious, krishna, Zoroaster, Mahavira, Quetzalcoatl, Akhenaton, Moses, un vēl nesen izgudrotājiem, un, protams, daudzi citi cilvēki, kuri, iespējams, palikt anonīma, bija iespējams, locekļiem par šādu secret organizāciju. Ir interesanti atzīmēt, ka tad, kad Aleksandra Lielā iebruka Indijā vairāk nekā divus tūkstošus gadus atpakaļ, viņa vēsturnieki chronicled, ka viena punkta tie uzbruka ar "peld ugunīgs vairogu", kas balodis viņa armijas un frightened to jātnieki. Šīs ", kas peld saucers" neizmantoja nevienu atomu bumbu vai baļķa ieročus Alexander's armija tomēr, iespējams, no labvēlība, un Alexander devās iekarot Indiju. Ir ierosināts, daudzi rakstnieki, ka šīs "Brotherhoods saglabāšana dažiem to Vimanas un Vailixi slepeni dobumos Tibetā vai kādā citā vietā ir Vidusāzijā un noļukušām Nor Desert rietumu Ķīna ir zināms, ka tās centrā lielu NLO mystery.

Iespējams, tas ir, ka daudzi no dirižabļi joprojām tur, pazemes bāzes daudz kā amerikāņiem, Lielbritānijas un Soviets ir pamatojušās visā pasaulē pēdējo gadu desmitu laikā. Tomēr ne visi NLO aktivitāti, var tikt izskaidrota ar veco Vimanas pieņemšanas braucieniem uz Mēness kādu iemeslu dēļ. Unknown sakausējumi ir atklājušies senie palmu lapu manuskriptu. Rakstnieks un sanskrita zinātnieks Subramanyam Iyer ir pavadījis daudzus gadus savu dzīvi deciphering vecās kolekcijas palmu lapām atrodama ciematos viņa dzimtā Karnataka dienvidu Indijā. Viens no palmu lapu manuskriptu tās plāno atšifrētu ir Amsu Bodhini, kas saskaņā ar anonīmu tekstu 1931, satur informāciju par planētām, un dažāda veida gaismas, siltuma, krāsu, un elektromagnētiskie lauki, un metodes, ko izmantoja, lai mašīnas, kas spēj piesaistīt saules stariem, un, savukārt, analizētu un izdalot to enerģijas komponenti; iespēja conversing ar cilvēkiem attālās vietās un sūtīt ziņojumus kabeli un ražošanā mašīnas ar transporta cilvēki uz citām planētām!

Kategorija: Neparastais | Skatījumu skaits: 1749 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.0/10 |
Komentāru kopskaits: 1
17.02.2009
1. Maruta (Maruta) [Матeriāls]
Ar translatoru tulkoji? Var manīt...

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Februāris 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024