Citplanētiešu Bāze uz Mēness - 19 Februārī 2009 - Blogs - Digitālpreces

Viss neparastais, interesanti fakti, interneta veikals
Piektdiena
26.04.2024
Privātas vēstules
Sveicināti Viesis | RSS Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja

Dienasgrāmatas sadaļas
Jaunumi [8]
Neparastais [34]
Varētu interesēt [53]
You Tube [3]

Mini-čats
500

Mūsu aptauja
Balso par mājas lapas tēmu Kas vajadzīgs visvairāk?
javascript:; javascript:;
Pavisam balsojuši: 127


Sākums » 2009 » Februāris » 19 » Citplanētiešu Bāze uz Mēness
Citplanētiešu Bāze uz Mēness
14:38
Tulkots no angļu valodas. Atvainojiet par slikto tulkojumu.

Zemes nebūtu vienīgā vieta dziļā kosmosa, ka intelektuālie extraterrestrial tirdzniecību varētu ceļot uz. Pat izmantojot uzlabotas sistēmas, liels attālums starp saules sistēmas planētām varētu gandrīz noteikti nepieciešamu apstāšanās-off vietu. Tas varētu uzturēšana, refueling, pētot, kā arī break par pasažieru ilgā braucienā.

Ja šie pieņēmumi ir taisnība, tad pastāv iespēja, ka šie veidā stacijās vai atpūtas vietas tiktu micēlijs a radīšanu struktūru uzglabāt vajadzīgi piegādes, piemēram, degviela, pārtikas, un to daļas, kā arī mājokļu sakaru iekārtas. Tas, savukārt, nepieciešama personāla, lai vadītu stacijas, un dzīvot, kas varētu prasīt arī mājokļu un nepieciešamās prasības dzīvi. Šie mazie pilsētās, pat ja daļēji vai pilnībā pazemē, būtu noteiktu summu redzamību no augšas.

Vai tu esi brīnums, kāpēc Moon izkrāvumus apturēta, kāpēc mēs neesam mēģināja izveidot Moon Base? Šķiet, piemēram, labāku priekšstatu par mainīgu kosmosa stacijai nekādas piekļuves jebkādiem izejvielām vai piegādēm? Saskaņā ar NASA astronautu Neil Armstrong Ārvalstnieku ir bāzes uz Mēness un teicis mums nav nenoteikts nosacījumiem, lai izkāpiet un palikt pie Moon!

Sound tālu fetched? Milton Cooper a Naval Intelligence Officer stāsta, ka Alien Moon Base pastāv's, ASV Naval Intelligence Kopienas attiecas Alien Moon Base kā "Luna", ir milzīgs kalnrūpniecības darbība notiek tur, un tas ir, ja Ārvalstnieku saglabāt to milzīgo bāzes kuģus, bet braucienu uz Zemes tiek veikti mazākos ", kas peld saucers".

LUNA - Dome

LUNA - Dome

LUNA: Ārvalstnieku bāzi par galēji pusē Mēness. Tas tika filmētas ar Apollo astronauti. Bāzes, kas ieguves darbību, izmantojot ļoti lielu mašīnas, un ļoti liela svešzemju amatniecības aprakstīts diapazona ziņojumus, kā māte kuģiem pastāv tur. - Milton Cooper

Saskaņā ar līdz šim neapstiprinātu ziņojumos, gan Neil Armstrong un Edwin "Buzz" Aldrīns redzēja UFOs neilgi pēc šī vēsturiskā nolaišanās uz Mēness in Apollo 11 par 21 jūlijs 1969. Es atceros uzklausīšanu viena no astronauti atsaukties uz "gaismas" vai uz tāda carter laikā televīzijas pārraides, kam sekoja pieprasījums no misijas kontroles papildu informāciju. Nekas vairāk tika uzklausīts.

Saskaņā ar bijušā NASA darbinieka Otto Binder, nenorādot radio šķiņķi ar savām VHF saņēmēja telpās, apiet NASA's broadcasting noieta palielinājies šādu apmainās ar:

Apollo 16 UFO

Apollo 16 NLO

NASA: Kas tur? Mission Control izsaucēja Apollo 11 ... Apollo11: šie "bērni" ir milzīgs, Sir! Milzīgs! Ak Dievs! Jūs neuzskata to! Es spēcīgi jums ir citi kosmosa kuģa, kas tur, ierindots par tālu pusē, krāteris malā! Viņi uz Mēness vērošana mums!

1979 Maurice Chatelain, bijušais vadītājs NASA Communications Systems apstiprināja, ka Armstrong patiesībā reported redzēt divas UFOs uz loka, kas krāteris. "The sastopas bija zināšanas NASA," viņš atklāja ", bet nevienam nav runāts par to līdz šim."

Padomju zinātnieki esot pirmie, kas apstiprina starpgadījumu. "Saskaņā ar mūsu informāciju, sastopas tika ziņots, tūlīt pēc tam, kad no nolaišanās moduli," teica Dr Vladimir Azhazha, fiziķis un profesors Matemātikas Maskavā University. "Neil Armstrong attīstīt ziņojumu Mission Control, ka divi lieli, mysterious priekšmetu skatoties tos pēc tam, kad izkrauti pie moon moduli. Bet viņa vēstījums tika nekad uzklausītu sabiedrības - jo NASA censored to. "Saskaņā ar citu Padomju zinātnieks, Dr Aleksandr Kazantsev, Buss Aldrīns ņēma movie filmu par UFOs no iekšpuses Modulī un turpināja filmēšanas tos pēc tam, kad viņš un Armstrong gāja ārā. Dr Azhazha apgalvo, ka UFOs atkāpās minūtes pēc astronauti radās uz Lunar virsmas.

Maurice Chatelain arī apstiprināja, ka Apollo 11 radio pārraidēm tika pārtraukta vairākas reizes, lai paslēptu jaunumi no valsts. Chatelain apgalvo, ka "visi Apollo un Gemini flights sekoja gan attālināti un dažkārt arī visai cieši ar kosmosa transportlīdzekļu extraterrestrial Origin - kas peld saucers vai UFOs. Katru reizi, kad tā notikusi, astronauti informēja Mission Control, kas pēc tam lika absolūtā klusumā. "

Chatelain dodas uz saka: "Es domāju, ka Walter Schirra uz klāja Mercury 8 bija pirmā no astronauti lietot kodu nosaukumu" Santa Claus ", lai norādītu uz lidošanas saucers. Tomēr viņa paziņojumi bija tik tikko pamanīju, ko plašai sabiedrībai. Tas bija nedaudz atšķirīgas, kad James Lovell uz kuģa Apollo 8 komanda modulis nāca no aiz moon un teica visiem dzirdēt: "LŪDZU, informē, ka ir Salatētis." Pat ja tas noticis Ziemassvētku Day 1968, daudzi cilvēki uztveramus noslēptai nozīme šiem vārdiem. "Rumors pastāv. NASA var būt civilā aģentūra, bet daudzas no tās programmas, ko finansē Aizsardzības budžets, un lielākā daļa astronauti ir pakļauti militārās drošības noteikumiem. Neskatoties uz to, ka Valsts drošības aģentūra ekrāniem visas filmas un, iespējams, radio sakaru as well. Astronauti bija stingrā rīkojumi, kas netiek apspriest viņu novērojumiem. Un Gordon Cooper ir liecina ANO komiteju, ka viens no astronauti faktiski liecina par NLO uz vietas. Ja nav noslēpums, kāpēc ir šāda novērošana nav izgatavots sabiedrībai?

Noteikts profesors, kurš vēlējās palikt anonīms, bija iesaistīti diskusijas ar Neil Armstrong laikā NASA simpozijs.

Professor: Kas tiešām noticis, kas pastāv ar Apollo 11?

Armstrong: Tas bija neticami, protams, mēs vienmēr bija zināms, bija iespēja, tas ir, mēs brīdināja off! (Ar ārvalstniekiem). Bija nekad visiem jautājumiem, tad uz kosmosa staciju vai moon city.

Professor: Kā jūs nozīmē "brīdināja off"?

Armstrong: I nevar iet detaļās, izņemot gadījumus, proti, ka viņu kuģi bija ievērojami pārāka par mūsu gan lieluma un tehnoloģija - Boy, bija tie lielie! ... Un menacing! Nē, nav jautājums par kosmosa staciju.

Professor: Bet NASA bija citas misijās pēc Apollo 11?

Armstrong: Naturally - NASA bija tajā laikā, un nav riska panikas uz Zemes. Bet tā patiešām bija ātrs liekšķere un atkal atpakaļ.

Armstrong apstiprināja, ka stāsts bija taisnība, bet atteicās iedziļināties sīkāk, pēc uzņemšanas ka CIP tika aiz cover-up.


Kategorija: Neparastais | Skatījumu skaits: 2679 | Pievienoja: Admin | Reitings: 1.4/14 |
Komentāru kopskaits: 2
07.10.2012
2. fiuy [Матeriāls]
ja meness ir maksliga baze NLO stacija

22.08.2009
1. es ir [Матeriāls]
es ir zebiekste?

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma


Kalendārs
«  Februāris 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Meklēšana

Vietnes draugi


Statistika

Online pavisam 1
Viesi 1
Lietotāji 0


Copyright MyCorp © 2024